Kehitys-Utveckling on globaaleihin kehityskysymyksiin erikoistunut lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on tilaajille ilmainen.

HUOM! Kustannussyistä lehteä ei voi tilata ulkomaille.

Lehden tilaajarekisterin tietosuojaseloste

19 kommenttia artikkeliin ”Tilaa lehti

 1. Ensimmäinen lehti, jonka osoitteen vaihdoin, kun muutin asuntoa. Kertonee, että Kehitys-lehti on hyvä ja asiallinen. Kiiitän.

 2. Erittäin hyvin toimitettu lehti. Mielenkiintoisia artikkeleita maapallon ilmaston kehityksestä. ”Ei hyvältä näytä”
  kirjoitti Maakansa aikoinaan.

  Hyvää syksyn jatkoa toimituskunnalle!

  Risto Inkamo

 3. Jag hittade inte de svenskspråkiga sidorna för adressändring? Såvitt jag känner till den finländska lagstiftningen så har vi fortfarande ett 2-språkigt land och utrikesministerium !

 4. Kirjaston lehtilukusalissa törmäsin lehteen, ja huomasin sen olevan tilaajalle maksuton. Mahtavaa! Olen 19-vuotias ja lehden aiheet ovat lähellä sydäntäni. Tilasin hymyssä suin.

 5. Erinomaista juurille menevaa kirjoittamista!
  Pidin! Sambia, Etiopia, Myanmar… Paljon lukuarvoa!
  Lammin kiitos ja intoa toimittamisiin!

  W b r

  Sampo M

 6. Erittäin kiinostava ja hyvin kuvitettu artikkeli Vapauden tuolla puolen, s.28-
  Toivoisin sen innoittamana myös iranilaisista nuorista ja heidän haasteellisesta mutta nykyisin lupaavasta elämästään koko ajan kohentuvassa ja parantuvassa monimiljoonaisesta yhteiskunnasta kertovaa laajempaa artikkelia kuten ed sivuilla nyt oli på sveska: Irak Återvänder till Ruiner. Kiitos. Tack.

 7. Väestöräjähdys on se suurin ongelma maailmassa. Ehkäisyn kieltäminen, moniavioisuus, lapsiavioliitot, uskomukset jne. aiheuttavat pysyvät ongelmat ellei niihin saada korjausta. Hyvää luettavaa asiasta Ayaan Hirsi Ali, neitsythäkki (2005) ja hänen uusin HARHAOPPINEN (2016).

 8. Laatulehti! Ajankohtaista tietoa kansainvälisistä aiheista humanitaarisella sekä asiantuntevalla otteella. Me like!

 9. Lehtenne on oikea helmi faktatietoja kaipaavalle. Kiitos hienosta lehdestä, arvostan asiallista faktatietoa, joka perustuu todellakin faktoihin eikä kuten monet muut suomalaiset mediat vain huonoihin uutisiinkopioituna muista lehdistä..

 10. Hei, tavoittelen toimitusta sähköpostitse, mutta jostain syystä viestit tulevat bumerangina takaisin. Mikä mahtaa olla toimiva osoite?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *