Ulkoministeriö pyrkii takaamaan Kehityslehden sivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamista koskevan lain 306/2019 mukaisesti.

Saavutettavuusseloste koskee Kehityslehti -sivustoa.

Vaatimusten täyttäminen

Kehityslehti -verkkosivusto täyttää Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 vaatimukset.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Seloste on tehty 23.4.2020. Sitä on päivitetty 23.4.2020.

Seloste on koottu asiantuntija-arvion pohjalta. Arvion toteutti ulkoministeriön pyynnöstä Digitoimisto Dude Oy huhtikuussa 2020.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Ilmoita siitä meille ja pyrimme korjaamaan ongelman ensi tilassa!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

  • sähköpostilla: kehitysviestinnän sähköpostiosoite VIE-30@formin.fi
  • soittamalla: valtioneuvoston vaihde: 0295 16001, pyydä yhdistämään ulkoministeriön kehitysviestintään tai viestinnän kehittämistiimiin verkkoviestintäpäällikölle

Kehityslehden saavutettavuudesta vastaavat sivuston päätoimittaja sekä ulkoministeriön verkkoviestinnän kehittämispäällikkö. Viestintäosaston ajantasaiset yhteystiedot löytyvät ulkoministeriön verkkosivuilta.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvaatimukset.fi-sivustolla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö