Kommentoi Kehityksen verkkoversiota

Tässä se nyt on. Nimittäin koekäyttöön avattu verkkoversio Kehitys-Utvecklingista. Verkkoversio ei ole eikä siitä ehkä tulekaan koskaan täysin ”valmista”.

Alkuvaiheessa lehden verkkosivuilta löytyy tänä vuonna ilmestyneiden kolmen painetun lehden artikkelit verkkolukemiseen paremmin sopivassa muodossa.  Tai mistä me sen tiedämme: kerro sinä meille, ovatko jutut helposti luettavia kommentoimalla tämän blogitekstin perään.

Palautetta toivotaan myös esimerkiksi siitä, onko liikkuminen sivustolla helppoa. Pieniä viilauksia olemme tehneet sivustolle ihan kalkkiviivoille asti. Silti on melko varmaa, että sivusto kärsii vielä joistakin lastentaudeista. Auta meitä löytämään ne.

Paperinen lehti ilmestyy jatkossakin neljä kertaa vuodessa, ja verkkoon jutut siirretään pääosin silloin, kuin painettu lehti on lukijoilla.

Lehtien ilmestymisen välillä päivittyy tämä blogi.  Siihen on tulossa ulkopuolisten kirjoittajien tekstejä ajankohtaisista aiheista. Tarkoitus on myös hyödyntää esimerkiksi infografiikan mahdollisuuksia.

Antoisia lukuhetkiä niin sähköisen kuin painetun lehden parissa!